logo

Turistički kamp - COPACABANA

Dragi gosti, dobro došli na web stranice turističkog kampa Copacabana. Kamp Copacabana se nalazi u neposrednoj blizini Ulcinja, a samo 700 metara od plaže Copacabana. Otvoren je 2011 godine i idealno je mjesto za mirni i porodični odmor. Smješten u prirodnoj oazi mira i predstavlja predivan spoj zelenila borova i pješčanih plaža.

U ovom preljepom prirodnom okruženju nalaze se i nove mobilne kućice površine od 18m2 do 32 m2 sa smještajnim kapacitetom do 6 osoba u zavisnosti od modela kućice. Svaka kućica je klimatizovana i moderno opremljena. Uz spavaće sobe nude i opremljenu kuhinju sa dnevnim boravkom. Pravi užitak Vam predstavlja veranda u sklopu svake kućice gdje možete uživati u jednom od najljepših zalazaka sunca na Velikoj plaži. Obezbjeđena su i parking mjesta u blizini kućice.

Takođe u okviru našeg kampa nudimo veliki broj uređenih mjesta za kampovanje(parcela). Ona su uređena prema najvišim standardima sa površinom od 120-140 m2, priključkom za struju, vodu i odvod što vam daje idealne uslove za vaš ugodan boravak. 

Čak 375 miliona noćenja u kampovima širom Evrope tokom 2011 godine, jasno govori da kampovanje odavno nije samo odmor iz priča naših roditelja. Ova vrsta turizma sve je popularnija i u regionu. Možemo reći da je Crna Gora prepoznata kao jedna od najpoželjnijih destinacija za kampovanje u Evropi. Takva vrsta kampovanja u Crnoj Gori je odavno poznata i sve je više gostiju koji su prepoznali draži kampovanja u netaknutoj prirodi, uz čisto more i bogat turistički sadržaj.

Kampovanje je danas način života, lifestyle koji karakterišu osobe koje su ljubitelji prirode, koji svoj odmor žele provesti u dodiru sa prirodom, u zelenilu i direktno na moru. Osobe koje se ne žele odreći jednostavnosti koju pruža takav smještaj, a ujedno žele imati najveći mogući komfor smještaja u šatoru, kamp kućici ili mobilnoj kućici.

Upravo smo mi pravi hoteli u prirodi sa svim sadržajima koje možete naći u tradicionalnim hotelima, ali sa ugođajem i dodirom sa prirodom koje vam pruža samo kampovanje. 

TURISTIČKI KAMP COPACABANA VAM NUDI

ZAKUP PARCELE ZA MOBILNU KUĆICU 

yes

WIRELESS INTERNET

 yes

ZAKUP PARCELE ZA ŠATOR 

yes

BEACH BAR

 yes

ZAKUP PARCELE ZA KAMP PRIKOLICU 

yes

RESTORAN U BLIZINI

 yes

PRIKLJUČAK ZA STRUJU, VODU I ODVOD

 yes

SPORTSKI TERENI

 yes

UDALJENOST OD GRADA

7 km

DJEČIJE IGRALIŠTE

 yes

UDALJENOST OD PLAŽE

800 m

PARKING

 yes

 


icon