logo

Plaža Copacabana

Ako ste mislili da je izbor najljepše plaže u Crnoj Gori lak zadatak, prevarili ste se, jer plaže ove magične zemlje važe za jedne od najboljih u svijetu! Najbolji odmor u maloj čarobnoj državi je ispod sunca, na pješčanim plažama dugim 13 km, gdje spoj mora, rijeke i netaknute prirode pruža nezaboravan doživljaj kojem se uvek rado vraćate.

Mi vam ovom prilikom predstavljamo Veliku plažu i našu plažu Copacabanu koja je sa razlogom dobila naziv „ prirodni fenomen ljepote“. Plaža Copacabana se nalazi na šestom kilometru Velike plaže. Ona je prekrivena najfinijim sitnim pijeskom, čiji je kvalitet takav da mu se pripisuje i ljekovito svojstvo. Veoma je bogat mineralima i preporučuje se oboljelima od reumatizma i drugih bolesti. Za našu plažu kao i za cjelokupnu Veliku plažu karakterističan je veoma dug plitki pojas morske vode, koji je posebno pogodan za starije osobe i malu djecu.

Naša duga pješčana plaža će sigurno privući vašu pažnju već pri prvom boravku na njoj. Sasvim je sigurno da nijedna plaža na cjelokupnom crnogorskom primorju ne nudi toliki raznovrsni sadržaj kao naša Copacabana.

Za svačiji ukus i svaku vrstu odmora, upravo najprobirljiviji posjetioci i gosti dali su joj najviše ocjene i ostavili svoje riječi hvale u našim knjigama posjeta. Svakako da se na samom početku možemo pohvaliti dužinom same plaže koja iznosi oko 900m, a na kojoj se nalazi 500 kompleta suncobrana sa oko 800 ležaljki, koji su tako raspoređeni da svako ima dovoljno mjesta i prostora za svoj individualni odmor i razonodu. Plaža Copacabana posjeduje sopstveni parking koji se čuva 24 sata na dan i namijenjen je isključivo gostima plaže.

Ovo je potpuno nov doživljaj poslije svih plaža na crnogorskom primorju uz koje ste navikli da vidite stijene, zidine starog grada ili urbano šetalište sa primamljivim ponudama. Nekad je ovo bila divlja plaža, a sada je to mjesto prestiža i posjećenosti.

U sklopu svega ovoga vaš ugođaj upotpuniće naš restoran i beach bar na kojem možete potražiti spas od žege i probati neki od ovdašnjih specjaliteta ili se rashladiti uz neki naš koktel.

Ukoliko ste sportskog duha,plaža Copacabana je savršeno mjesto za vas i vašu razonodu, jer smo pripremili razne aktivnosti. Do sada, sigurno najveću pažnju privuklo je igralište za odbojku i fudbal na pijesku i upravo iz tog razloga smo organizovali male turnire tj.nadmetanje ekipa pri čemu smo na najbolji mogući način spojili more, sunce i sport u jednu cjelinu, zbog koje ste tu - a to je odmor. Za svim ovim svakako ne zaostaje ni odbojka na vodi, koja je veliki izazov za svakog takmičara spremnog da se oproba u ovakvoj vrsti sporta. Takođe ima i škola kajta kao i još mnogo raznovrsnog sadržaja.

Da bi vaš odmor bio i savršeni odmor vaše djece, pored izobilja mora, sunca i pijeska mislili smo i na njihovu najveću radost - igru! Zato smo za njih napravili i obezbjedili igraonicu, kako bi im na najlepši način ugodili na našoj plaži Copacabani.

Ova plaža je savršena lokacija koja uz pomoc pejzaža, prirode, klime i mora, pruža savršeno utočište od stresova svakodnevnog života. Osjetićete se potpuno sjedinjeni sa prirodom i naći zasluženi odmor.

Ipak,ovo nije sve. Naše prostore mnogi se prepoznali kao idealna mjesta za održavanje raznih festivala, tako da smo se isprobali i u tom polju. 2011 godine veoma uspješno je održan festival Sonica, gdje smo okupili ne samo mlade sa naših prostora već se možemo pohvaliti posjetiocima iz regiona i inostranstva i na najbolji mogući način - muzikom objedinili sve ono što nekima nije pošlo za rukom dugi niz godina. 

Sa željom da vas uputimo u sve delove naše obale i mora, predstavili smo vam plažu Copacabanu iz našeg ugla. Neko će se se složiti sa nama, neko možda neće, ali mi smo tu zbog vas i sa zadovoljstvom prihvatamo sve vaše pohvale, primjedbe i sugestije. Neka vam ovo ljeto donese nova iskustva i doživljaje kojih ćete se sjećati do kraja svog života i neka plaža Copacabana bude mjesto kojem ćete se uvjek rado vraćati.

icon2