logo

Mobilne kućice

Mobilne kućice su smještajni objekti modularnog tipa, koji predstavljaju idealno rješenje za kampovanje, turistička naselja, iznajmljivače ili privatne korisnike pored mora, jezera i rijeka kao i za smještaj radnika na gradilištima, mobilnih kancelarija, prodavnica, itd.

Da bismo u potpunosti ispunili vaše potrebe i očekivanja u ponudi imamo čak devet modela mobilnih kućica podijeljenih u tri proizvodne linije i to:

LINIJA CLASSIC
CLASSIC Gjerana
CLASSIC Ada
CLASSIC Hotel
LINIJA TREND
TREND Giana
TREND Kristian
TREND Relax
LINIJA LUX
LUX Safari
LUX Bojana
LUX Copacabana

Osnovna prednost mobilnih kućica jeste činjenica da su one zaista mobilne i da ukoliko poželite  možete da ih premjestite na drugu lokaciju te da zemljište nakom premještanja ostaje prazno i neoštećeno. Vrijeme potrebno za premještanje i montažu kućice na drugu lokaciju je uz našu pomoć minimalno.

Takođe želimo da naglasimo da su kućice koje mi nudimo:

  • u potpunosti opremljene i nude visok stepen udobnosti i luksuza,
  • oblikovane za krajnjeg korisnika tako da nude visok kvalitet slobodnog vremena ma gdje se vi nalazili,
  • i napravljene od izuzetno kvalitetnih materijala tako da su veoma robusne i izdržljive.  

Kompanija Giovanni trade posebno poklanja pažnju na zaštitu životne sredine i sa ponosom vam garantujemo da su naše kućice u potpunosti izrađene od ekološki prihvatljivih materijala i izuzetno energetski efikasne tako da je potrošnja električne energije svedena na minimum. 

Gdje sa vašom kućicom

Vašu mobilnu kućicu možete smjestiti gdje vi to želite; na svoj privatni plac kao i u turistički kamp ili naselje. Mobilna kućica je u stvari pokretna imovina i kao takva ima svoj broj šasije, te vam kao takva pruža neograničene mogućnosti. 

Mobilne kućice su prvenstveno namjenjene za smještaj u turističkim kampovima. Vašu mobilnu kućicu možete sigurno smjestiti u okviru našeg turističkog kampa Copacabana, gdje vam osim zakupa placa nudimo kompletnu infrastrukturu (priključke na električnu energiju, vodovodnu i kanalizacionu mrežu, itd.). Takođe van turističke sezone možete biti sigurni da je vaša kućica bezbjedna u našim rukama.

Tehnička specifikacija mobilnih kućica

NOSIVA KONSTRUKCIJA: Šasija je napravljena od toplo cinkovanog čelika i krute osovine sa KNOTT pneumatskim točkovima, a na obe strane kućice ima nastavak za kuku.

POD: Pod je izrađen od vodootporne laminirane table debljine 22mm. Za izolaciju se koristi stirodur debljine 20mm i kao pokrivna površina je postavljen laminat debljine 8mm.

VANJSKI OBLOGA I ZIDOVI: Izrađeni su od "sandwich" panela debljine 50mm sa poliuretanskom pjenom. Sa spoljne strane paneli su prekriveni plastificiranom dekoracijom drveta. Pregradni i unutrašnji zidovi su takođe rađeni od "sandwich" panela debljine 40mm u bijeloj boji po RAL-ovom standardu.

KROV: Krov je pokriven "sandwich" panelom sa poliuretanskom pjenom i sa gornje strane daje izgled imitacije crijepa u tradicionalno crvenoj boji.

STOLARIJA: Prozori i vrata su izrađeni od visoko kvalitetnog profila "GOLD". Staklo na bravariji je float tipa 4+12+4 sa roletnama i mrežom protiv insekata. Opciono se ugrađuju tradicionalne škure(grilje) u boji po želji kupca.

KUPATILO: Tuš kabina sa staklenim vratima. Magnetno zatvaranje vrata. Keramički lavabo sa ormarićem. Polica. Ogledalo. Keramička WC šolja sa vodokotlićem. Kupatilski držači od hromiranog metala. Dvoručne mješalice za vodu, hromirane. Plastične cijevi od netoksične plastike. Kanalizacijske cijevi izrađene od plastičnih materijala.

OPREMA: U zavisnosti od linije i modela kućica može biti opremljena sa  ugaonom garniturom, kuhinjskim stolom sa četiri stolice, linarnom mini kuhinjom sa hladnjakom od 235 litara i stolićem za televizor. Bračnu spavaću sobu opremamo krevetom dimenzija 150x200 cm sa gornjom stranicom i natkasnom kao i dva dvodjelna ormarića. U dječijoj sobi nudimo dva kreveta od po 80x200 cm sa gornjom drvenom stranicom i visećom policom iznad kreveta kao i dvodjelni ormarić i natkasnu između kreveta.

ELEKTRIČNE INSTALACIJE: Proizvedeno u skladu s trenutnim standardima. Klima uređaj i TV instalacija..

Transport i montaža

Transport i montaža mobilnih kućica vrši se od strane ovlašćenih partnera, te u izuzetnim prilikama u aranžmanu kupca, na njegov zahtjev. Transport kućica vrši se na kamionima te zavisno od dimenzija transport može biti jednostavniji ili složeniji. Naime, prema zakonima o putnom transportu, za kućice širine do 3 metra potrebna je samo tehnička pratnja transportnog vozila i nema nikakvog ograničenja u pogledu transporta. Za kućice širine do 4 metra potrebno je obezbjediti posebne dozvole policiskih uprava u opštinama kroz koje transport prolazi. Takođe u tom slučaju osim tehničke pratnje potrebno je osigurati pratnju policiskog vozila. Naglašavamo da se uz predhodnu najavu zatvaraju tuneli kroz koje transport prolazi. Na osnovu svih navedenih uslova i naravno zavisno od daljine transporta se formira cijena.

Montaža se takođe vrši od strane ovlašćenog partnera. Ova usluga obuhvata skidanje kućice sa kamiona, njeno namještanje na parceli, te sve potrebne priključke uključujući potrebni materijal, kao što su PVC elementi, kablovi, gumice, brtve, itd...Nadalje vršimo spajanje na dovod vode, kanalizacionu mrežu, električnu mrežu, priključivanje na plinsku instalaciju kao i  učvršćivanje i nivelaciju same kućice. Nakon završenog procesa montaže naši serviseri vrše provjeru funkcionalnosti svih uređaja i opreme, te nakon toga se vrši primopredaja objekta. Cijena se formira u zavisnosti od konfiguracije terena i tipa kućice.